Fierbe fasolea verde impreuna cu usturoiul curatat in apa cu sare si aseaza-le intr-o strecuratoare sa se scurga. (Arunca usturioul.) Cand e inca cald
Fierbe fasolea verde impreuna cu usturoiul curatat in apa cu sare si aseaza-le intr-o strecuratoare sa se scurga. (Arunca usturioul.) Cand e inca calda, adauga cu grija – ca fasolea sa nu se rupa – cascavalul ras, branza de oaie si mararul tocat marunt. Presara pesmet intr-un vas uns cu unt si adauga fasolea. Toarna deasupra smantana amestecata cu galbenusul si cu putina sare. Adauga cateva bucatele de unt si prajeste-o in cuptorul preincalzit, pana se rumeneste. Poti folosi si fasole verde congelata.
Alte retete recomandate
Dovlecei umpluti
Dovlecei cuptor
Ciorba dovlecei

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii