Fasole verde cu smantana

Se fierbe fasolea, se strecoara, se adauga smantana amestecata cu putina faina si se da la cuptor pentru 10-15 minute.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g fasole verde
  • 1 lingurita de unt
  • 1 lingura de smantana
  • 1/2 lingura de faina
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe fasolea, se strecoara, se adauga smantana

amestecata cu putina faina si se da la cuptor pentru 10-15

minute.
Se serveste calda, cu ochiuri, omleta sau chiftelute

din carne de vita sau din piept de pasare.

Pofta buna!

Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:

Mancare de mazare cu carne si sos de rosii

Mancare de mazare cu pui

Supa de mazare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc