Fasole verde cu smantana

Se fierbe fasolea, se strecoara, se adauga smantana amestecata cu putina faina si se da la cuptor pentru 10-15 minute.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g fasole verde
  • 1 lingurita de unt
  • 1 lingura de smantana
  • 1/2 lingura de faina
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe fasolea, se strecoara, se adauga smantana

amestecata cu putina faina si se da la cuptor pentru 10-15

minute.
Se serveste calda, cu ochiuri, omleta sau chiftelute

din carne de vita sau din piept de pasare.

Pofta buna!

Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:

Mancare de mazare cu carne si sos de rosii

Mancare de mazare cu pui

Supa de mazare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori