Se pun 3 dovlecei taiati rondele intr-o tigaie, se adauga ulei masline, ceapa si usturoi si un strop de apa ( cam 1 lingura) si se innabusa putin. Ap
Se pun 3 dovlecei taiati rondele intr-o tigaie, se adauga ulei masline, ceapa si usturoi si un strop de apa ( cam 1 lingura) si se innabusa putin. Apoi, se amesteca cu patrunjel, smantana, ou si in final parmezan ras si smantana. Compozitia se varsa intr-o tava (se presara un pic de parmezan ras) care merge la cuptor. (sau se poate si la bain-marie) la cca 200° ( ca la prajituri).
Cand e rumenita se serveste simplu sau cu un sos de rosii ( ca la spaghetti) alaturi.
Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii