Se pun 3 dovlecei taiati rondele intr-o tigaie, se adauga ulei masline, ceapa si usturoi si un strop de apa ( cam 1 lingura) si se innabusa putin. Ap
Se pun 3 dovlecei taiati rondele intr-o tigaie, se adauga ulei masline, ceapa si usturoi si un strop de apa ( cam 1 lingura) si se innabusa putin. Apoi, se amesteca cu patrunjel, smantana, ou si in final parmezan ras si smantana. Compozitia se varsa intr-o tava (se presara un pic de parmezan ras) care merge la cuptor. (sau se poate si la bain-marie) la cca 200° ( ca la prajituri).
Cand e rumenita se serveste simplu sau cu un sos de rosii ( ca la spaghetti) alaturi.
Alte retete recomandate:
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii