Pentru friganele cu mazare painea alba se curata de coaja si se taie felii. Mazarea proaspata se curata, se spala, se introduce in apa cu sare, se fierbe si se scurge.
Pentru friganele cu mazare painea alba se curata de coaja si se taie felii. Mazarea proaspata se curata, se spala, se introduce in apa cu sare, se fierbe si se scurge. Mararul verde se spala, se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece, se sparg intr-un vas si se bat cu telul. Mazarea se inabusa in unt cu 50 ml apa, se adauga sare, zahar, jumatate din cantitatea de marar verde, continuandu-se fierberea. Feliile de paine se inmoaie in lapte, se storc putin, se trec prin ou cu sare si se prajesc in ulei infierbantat.
Friganelele cu mazare se servesc calzi, cu marar verde deasupra.
Retete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiDeserturi de vara Retete dietetice
Clatite cu capsuni si ciocolataPrajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare atunci cand eram mica. Desi...
Prajitura CarpatiRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiO prajitura fina, satioasa si plina de savoare. Data viitoare voi face portie dubla :) Reteta de inspiratie:...
Prajitura cu nuca SumegiMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura MenaReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii