Frigarui de dovlecel, cartofi, carne si linte

Frigarui de dovlecel pot fi facute si afara pe jar, dar daca vremea sau spatiul nu o permite se pot face si intr-o tigaie tip grill. Pentru preparare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Frigarui de dovlecel, cartofi, carne si linte

Ingrediente

  • 1 conserva de carne
  • 200 g dovlecel
  • 2 cartofi
  • 300 g linte fiarta
  • usturoi
  • rozmarin

Mod de preparare

Frigarui de dovlecel pot fi facute si afara pe jar, dar daca vremea sau spatiul nu o permite se pot face si intr-o tigaie tip grill. Pentru prepararea frigaruilor taiem carnea bucatele. Eu am taiat dovlecelul si cartofii cubulete si ii fierbem in apa sarata, 5 minute. Scoatem, uscam si le alternam cu carnea, pe bete de frigarui. Presaram faina si coacem in putin ulei de arahide cate 2 minute pe fiecare parte. In putin ulei de masline, aromat cu usturoi si rozmarin am rumenit usor lintea.


Am transferat pe un platou lintea si am servit cu frigaruile calde. Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori