Galustele se pun la fiert dupa care se prajesc ciupercile cu ceapa si se adauga ardeiul rosu (dupa gust de poate adauga si ardei). Se lasa la rumenit
Galustele se pun la fiert dupa care se prajesc ciupercile cu ceapa si se adauga ardeiul rosu (dupa gust de poate adauga si ardei). Se lasa la rumenit 5-6 minute si intre timp se adauga patrunjelul. Se pun galustele peste amestec si se bat ouale peste toate. Aranjati amestecul in tigaie, sa fie frumos plat si apoi taiati rondelele de mozzarella pe toata suprafata.
Alte retete culinare recomandate

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii