Galustele se pun la fiert dupa care se prajesc ciupercile cu ceapa si se adauga ardeiul rosu (dupa gust de poate adauga si ardei). Se lasa la rumenit
Galustele se pun la fiert dupa care se prajesc ciupercile cu ceapa si se adauga ardeiul rosu (dupa gust de poate adauga si ardei). Se lasa la rumenit 5-6 minute si intre timp se adauga patrunjelul. Se pun galustele peste amestec si se bat ouale peste toate. Aranjati amestecul in tigaie, sa fie frumos plat si apoi taiati rondelele de mozzarella pe toata suprafata.
Alte retete culinare recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii