Pentru galuste din gris cu piure de spanac ouale se spala, se trec prin jet de apa rece. Se prepara piureul de spanac. Grisul se fierbe in lapte, amestecand continuu.
Pentru galuste din gris cu piure de spanac ouale se spala, se trec prin jet de apa rece. Se prepara piureul de spanac. Grisul se fierbe in lapte, amestecand continuu. Se retrage vasul de pe foc si se raceste putin; se adauga oua, amestecand compozitia pentru omogenizare. Din aceasta compozitie se ia cu lingura si se formeaza galuste, care se pun la fiert intr-un vas cu apa clocotita si sare.
Galustele din gris cu piure de spanac se servesc calzi, alaturi de piureul de spanac.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru ca sunt la regim azi am pregatit o tocanita cu putine grasimi,iar ajutorul de nadejde a fost vasul Zepter.
Tocanita dietetica cu pulpe de pui dezosate in vas ZepterPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii