Pentru galuste din gris cu piure de spanac ouale se spala, se trec prin jet de apa rece. Se prepara piureul de spanac. Grisul se fierbe in lapte, amestecand continuu.
Pentru galuste din gris cu piure de spanac ouale se spala, se trec prin jet de apa rece. Se prepara piureul de spanac. Grisul se fierbe in lapte, amestecand continuu. Se retrage vasul de pe foc si se raceste putin; se adauga oua, amestecand compozitia pentru omogenizare. Din aceasta compozitie se ia cu lingura si se formeaza galuste, care se pun la fiert intr-un vas cu apa clocotita si sare.
Galustele din gris cu piure de spanac se servesc calzi, alaturi de piureul de spanac.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaMi-au placut mult galustele bavareze, cand le-am descoperit preparand o reteta de la Sidy, pentru provocarea Week-end cu...
Supa de rosii cu galuste bavarezeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii