Garnitura de cartofi cu condimente si verdeata este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete.
Garnitura de cartofi cu condimente si verdeata este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete si din nou se spala pentru a se indeparta excesul de amidon. Intr-o tigaie adanca tip wok daca se poate, se incinge uleiul, se adauga cartofii si se lasa focul mic ca sa aiba timp cartofii sa se patrunda. Se presara vegeta, cimbru si ce ierburi mai doriti, putin piper proaspat macinat si se amesteca foarte des cu o paleta de lemn ca sa se faca toti cartofii. Cand incep sa se rumeneasca (aveti grija sa nu se rumeneasca prea tare, trebuie sa fie mai mult inabusiti decat prajiti), adaugati usturoiul tocat marunt cu cutitul, mai puneti putin piper si verdeata tocata marunt dupa care se ia imediat de pe foc.
Se scot cartofii intr-o sita ca sa se scurga de uleiul in exces si se pun intr-un castron acoperit pana vor fi serviti.
Garnitura de cartofi cu condimente si verdeata se serveste la orice fel de friptura (cuptor, gratar etc). Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii