Se pregateste un sos alb obisnuit, in care se adauga, dupa ce este gata, 100 gr. telina fiarta si data pe razatoare. Se scoate mijlocul fructelor cu o
Se pregateste un sos alb obisnuit, in care se adauga, dupa ce este gata, 100 gr. telina fiarta si data pe razatoare. Se scoate mijlocul fructelor cu o lingurita sau cu un dispozitiv special, in asa fel incit merele sa ramina ca niste paharele. O parte dintre mere se umplu cu sosul alb, iar celelalte cu fructele din dulceata, asezate peste un strat de frisca.
Se serveste drept garnitura la friptura de pasare la gratar sau la carnea rasol
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaO altă variantă a salatei orientale, adaptată după gustul nostru și ce am găsit prin frigider/cămară. Este o reteta...
Salata de cartofiDelicioasa si usor de preparat! Pofta buna!
Pizza cu baby spanac si galbiori muratiBlatul 1 6 albusuri se bat foarte bine spuma cu 200 grame zahar, se adauga 250 gr nuci taiate marunt ( nu macinate!) apoi 2...
Regina MariaPunch-ul o bautura servita in general la petreceri. Numele bauturii provine lin limba Sanskrita si inseamna cinci. Cinci,...
Punch cu Piersici - Reteta videoSe pune pe foc zaharul cu apa si margarina, se amesteca tot timpul, pina se topeste zaharul. Se da putin la o parte, apoi se...
Ciocolata albaDe departe cea mai buna, cea mai parfumata, cea mai iubita dulceata!
Dulceata de trandafiriIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii