Pentru ghiveci bogat in legume tocati varza foarte subtire. Cartofii se taie in rondele, iar fasolea verde se rupe in bucati. Taiati morcovul, telina, ardeii si patrunjelul in felii.
Pentru ghiveci bogat in legume tocati varza foarte subtire. Cartofii se taie in rondele, iar fasolea verde se rupe in bucati. Taiati morcovul, telina, ardeii si patrunjelul in felii. Puneti toate legumele astfel pregatite intr-o cratita mare, adaugati sare si piper dupa gust, puneti rosii decojite, turnati uleiul si dati vasul acoperit la cuptor sa fiarba 40-50 de minute.
Serviti ghiveciul de legume cu piept de pui la gratar.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii