Calim intr-o lingura de ulei de masline morcovul, ceapa si telina taiate marunt. Adaugam carnea macinata, o prajim si turnam vinul deasupra. Spalam ci
Calim intr-o lingura de ulei de masline morcovul, ceapa si telina taiate marunt. Adaugam carnea macinata, o prajim si turnam vinul deasupra. Spalam ciupercile inmuiate, in prealabil, in apa 15 minute, le presam si le taiem marunt, apoi le adaugam la carne. Presaram cu sare, piper, maghiran si fierbem 20 de minute sub capac. Lasam sa se raceasca. Ingrosam amestecul cu sunca fiarta macinata si cu parmezan si formam bilute. Le inconjuram cu fire de lalea, in asa fel incat sa aiba o forma de floare de lalea inchisa. Le aranjam intr-un vas rezistent termic si le punem la cuptorul pre-incalzit 20 de minute, in acest timp florile se deschid.
Alte retete recomandate:
Ciuperci la cuptor
Ciuperci umplute
Pulpe pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii