Ghiveciul de legume este o mancare de vara foarte cunoscuta si apreciata. Se prepara usor si este vesela si colorata, ca o adevarata mancare de vara.
Prima data curatam telina, ceapa, dovlecelul, morcovii si cartofii. Ceapa curatata o taiem cubulete si o punem la calit in ulei. In cubulete taiem si cartofili, dovleacul, conopida, fasolea verde si ardeii. Felii rotunde taiem morcovii, telina si rosiile. Varza se taie fideluta. Toate aceste legume taiate se adauga peste ceapa. Stingem totul cu apa, adaugam sare, piper si presaram o parte din verdeata. Punem totul in cuptor timp de o ora. La urma, presaram patrunjelul ramas.
Ghiveciul de legume se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul culinar: retete-culinare-cireasa
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii