Pentru ghiveci delicios de legume se topesc 25 g unt si se caleste ceapa 2-3 minute. Se adauga legumele si se presara faina.
Pentru ghiveci delicios de legume se topesc 25 g unt si se caleste ceapa 2-3 minute. Se adauga legumele si se presara faina. Se inabuse 3 minute, amestecand. Se adauga concentratul vegetal, rosiile, patrunjelul, sare si piper. Se lasa sa dea in clocot. Se acopera si se lasa pe foc 30 minute.
Retete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiDeserturi de vara Retete dietetice
Clatite cu capsuni si ciocolataPrajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare atunci cand eram mica. Desi...
Prajitura CarpatiRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiO prajitura fina, satioasa si plina de savoare. Data viitoare voi face portie dubla :) Reteta de inspiratie:...
Prajitura cu nuca SumegiMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura MenaNimic mai simplu, mai bun si mai gustos! Va poftesc la tocanita astazi!
Tocanita din cotlet de porc cu ghebeReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii