Ghiveci din legume

Se toaca varza foarte subtire. Cartofii se taie in rondele, iar fasolea verde se rupe in bucati. Se taie morcovul, telina, ardeii si patrunjelul in f

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. telina
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. patrunjel
  • 1/4 buc. varza
  • 3 buc. ardei grasi
  • 7-8 buc. rosii
  • citeva buchetele de conopida
  • 2 buc. ceapa
  • 150 gr. fasole verde
  • 2 buc. cartofi
  • patrunjel
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 1 pahar mic de ulei

Mod de preparare

Se toaca varza foarte subtire. Cartofii se taie in rondele, iar fasolea verde se rupe in bucati. Se taie morcovul, telina, ardeii si patrunjelul in felii. Se pun toate legumele astfel pregatite intr-o cratita mare, se adauga sare si piper dupa gust, se pun rosiile decojite, se toarna uleiul si se da vasul acoperit la cuptor sa fiarba 40-50 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc