Pentru ghiveci (Ratatoullie) se incinge uleiul intr-o cratita. Se caleste ceapa si ardeii timp de 5 minute. Se adauga dovleceii, ½ din cimbru si usturoiul. Se prajesc 5 minute.
Pentru ghiveci (Ratatoullie) se incinge uleiul intr-o cratita. Se caleste ceapa si ardeii timp de 5 minute. Se adauga dovleceii, ½ din cimbru si usturoiul. Se prajesc 5 minute. Se adauga rosiile, bulionul si restul de cimbru. Se fierbe la foc mic timp de 01 minute, pana cand ramane foarte putin lichid. Se
asezoneaza.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii