Pentru ghiveci (Ratatoullie) se incinge uleiul intr-o cratita. Se caleste ceapa si ardeii timp de 5 minute. Se adauga dovleceii, ½ din cimbru si usturoiul. Se prajesc 5 minute.
Pentru ghiveci (Ratatoullie) se incinge uleiul intr-o cratita. Se caleste ceapa si ardeii timp de 5 minute. Se adauga dovleceii, ½ din cimbru si usturoiul. Se prajesc 5 minute. Se adauga rosiile, bulionul si restul de cimbru. Se fierbe la foc mic timp de 01 minute, pana cand ramane foarte putin lichid. Se
asezoneaza.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii