Gogosele de dovlecei

Se curata dovleceii, se dau pe razatoarea mare si se lasa in strecuratoare sa se scurga bine. Se bat ouale cu zaharul si zaharul vanilat si se adauga

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Gogosele de dovlecei

Ingrediente

  • trei dovlecei
  • doua oua
  • un pahar de lapte
  • trei linguri de zahar
  • doua pliculete de zahar vanilat
  • bicarbonat - un virf de lingurita
  • 100 de grame zahar pudra
  • 100 de grame faina
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se curata dovleceii, se dau pe razatoarea mare si se lasa in strecuratoare sa se scurga bine.

Se bat ouale cu zaharul si zaharul vanilat si se adauga peste dovleceii bine scursi.

Se adauga si laptele, un praf de sare si faina amestecata cu un varf de lingurita de praf de copt (pe care il stinsesem cu zeama de lamaie).

Trebuie sa obtinem o compozitie ca de chec.

Se rumenesc gogosile in ulei, se scot apoi pe un servet de hartie (care mai absoarbe din ulei) si se pudreaza cu zahar.


Reteta Gogosele de dovlecei a fost propusa de Gabriela Carmen

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori