Gratin de legume cu brinza

Morcovii, cartofii si telina se oparesc putin apoi se taie felii potrivite. Pentru sos, se amesteca ingredientele si se condimenteaza cu sare, piper s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g morcovi
  • 500 g cartofi
  • 400 g telina
  • o legatura ceapa verde
  • 2-3 ardei de diferite culori
  • 200 g brinza de vaci; sos: 250 ml lapte
  • 250 ml smintina
  • 5 oua
  • un catel usturoi pisat
  • nucsoara

Mod de preparare

Morcovii, cartofii si telina se oparesc putin apoi se taie felii potrivite. Pentru sos, se amesteca ingredientele si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. In forma unsa se pune un strat de legume, sos si se presara cu brinza rasa. Se repeta inca o data operatia si se termina cu un rind de brinza rasa. Se pune la cuptor pentru 55-60 min.
Se serveste fierbinte, dar este gustos si rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci