Rosiile si dovleceii se spala bine si se taie felii. La fel se procedeaza si cu salamul. Intr-o forma termorezistanta unsa se pun legumele si salamul,
Rosiile si dovleceii se spala bine si se taie felii. La fel se procedeaza si cu salamul. Intr-o forma termorezistanta unsa se pun legumele si salamul, ca tiglele pe acoperis. Se presara cu cascavalul ras si condimente. Se bat ouale cu smintina si se toarna peste legume. Se pune 35 min la cuptor.
Inainte de servire se presara cu verdeata tocata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii