Astazi iti arat un preparat usor, ce are la baza avocado si care merge de minune cu niste nachos sau cu niste foi de tortilla. Ai ghicit ! Este vorba de guacamole.
Taie avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Roteste apoi una din parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi in sambure infige mijlocul lamei cutitului si vei observa ca se scoate foarte usor. Ia miezul cu o lingura si pune-l intr-un castron.
Stropeste-l cu fresh de lime pentru a preveni oxidarea.
Scoate vena din mijlocul catelului de usturoi – aceasta se numeste inima, si dimensiunea sa este data de vechimea usturoiului – este cea care provoaca arsuri stomacale. Intre timp taie ceapa, si ardeiul si adauga-le peste avocado in castron.
Pune ulei de masline, chimion, coriandru proaspat sare si piper si blendeaza totul.
La sfarsit, indeparteaza miezul rosiei si tai-o cubulete mici. Amesteca rosiile in compozitie cu ajutorul unei linguri si decoreaza cu coriandru proaspat si ulei de masline.
Urmareste modul de preparare si in reteta video. Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii