Pentru guliile inabusite se aleg gulii tinere, se curata, se taie in doua, apoi in feliute destul de subtiri. Se pun intr-o cratita cu o lingura de unt sau de untura.
Pentru guliile inabusite se aleg gulii tinere, se curata, se taie in doua, apoi in feliute destul de subtiri. Se pun intr-o cratita cu o lingura de unt sau de untura, o lingurita de zahar, sare si doua, trei linguri de apa. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc mic, miscand cratita din cand in cand, ca sa nu se prinda de fund. Daca este necesar, se mai adauga putina apa.
Guliile inabusite se servesc cu friganele sau cu crochete.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliPrajitura cu cirese si piscoturi nu este deloc greu de pregatit, este delicioasa si o puteti pregati si sub forma de tort....
Prajitura cu cirese si piscoturiIntr-o seara rece, chiar friguroasa, cum ar fi sa coaceti niste cornuri pufoase, delicioase, cu fructe de toamna? Va spun eu,...
Desert cornuri cu sana si fructe de toamna
Comentarii