Iahnia de fasole boabe este o mancare satioasa si delicioasa, ideala pentur sezonul rece cand organismul are nevoie de cat mai multi nutrienti.
Mod de preparare:
Se lasa la inmuiat fasolea (pentru mai mult timp). Se pune la fiert si se lasa sa dea in clocot. In apa in care fierbe se adauga legumele si putina sare. Cand fasolea a fiert, legumele se scot. Separat, se calesc cepele in ulei (se taie marunt), se adauga pasta de rosii, apoi se ia de foc si se adauga peste fasolea fiarta. Se adauga verdeata (cimbrul si mararul-maruntite). Se mai lasa la fiert 10-15 minute, apoi se poate servi cu paine de casa si muraturi.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Iahnia de fasole boabe se serveste calda, alaturi de muraturi si paine coapta in vatra cu lemne.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii