Se pune untura in ceaun, se adauga ceapa, ardeiul, morcovul, carnatul si pastrama, toate taiate feliute. Se lasa la calit, la foc potrivit, aproximat
Se pune untura in ceaun, se adauga ceapa, ardeiul, morcovul, carnatul si pastrama, toate taiate feliute. Se lasa la calit, la foc potrivit, aproximativ 15 - 20 minute.
Se pune o jumatate de lingurita de boia de ardei, o lingurita de pasta de ardei iute, se amesteca si se mai lasa sa fiarba la foc mic pana se prajeste carnatul si se inmoaie legumele. Se adauga fasolea boabe fiarta; am fiert-o cu o seara inainte acasa; am pus o lingura de faina alba, am adaugat sucul de rosii, mirodeniile si cuburile de concentrat, si se lasa la fiert toate pentru a se omogeniza aromele si a se forma sosul. Dupa aproximativ 15 minute mancarea este gata. Are un gust delicios datorita prepararii la ceaun, pe foc de lemne.
Se serveste cu paine proaspata de casa si cu ardei iuti murati. Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii