Iahnia de fasole si naut este o reteta de post foarte gustoasa. Pentru prepararea acestei retete cu fasole, mai aveti nevoie de naut, patrunjel, morcovi, bulion, ceapa, foaie de dafin.
Iahnia de fasole si naut este o reteta de post foarte gustoasa. Pentru a prepara aceasta reteta se lasa la inmuiat fasolea de seara si pana a doua zi. Se pune la fiert, in apa rece, apoi se schimba apa odata. Se adauga morcovii, radacina de patrunjel, toate tocate rondele. Se inabusa ceapa tocata marunt in ulei, iar dupa ce s-a inmuiat, se adauga bulionul si se lasa pe foc un minut. Dupa ce au fiert legumele si fasolea, se scot si se adauga peste ceapa cu bulion. Se amesteca bine si se adauga nautul. Se completeaza cu putina apa, apoi se presara cu delikat si se mai lasa un minut pe foc. Se adauga foaia de dafin si se da vasul pentru 5 minute la cuptor.
Iahnia de fasole si naut se serveste calda.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaBun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii