Se curata si se taie telinele felii, apoi se prajesc. In uleiul ramas se rumeneste ceapa taiata marunt, cu putina faina. Se adauga bulionul desfacut c
Se curata si se taie telinele felii, apoi se prajesc. In uleiul ramas se rumeneste ceapa taiata marunt, cu putina faina. Se adauga bulionul desfacut cu putina apa. Dupa ce a fiert 10 minute se amesteca sosul cu feliile de telina. Se adauga zaharul si maslinele desarate si se lasa sa mai fiarba impreuna 20 minute. Se gusta de sare. Se da la cuptor incins sa se rumeneasca
Se serveste calda sau rece

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii