Vanata se taie bucatele mici si se caleste in 125ml ulei de masline. Spanacul, usturoiul, chimenul si ciupercile se pun peste vanata calita si se ames
Vanata se taie bucatele mici si se caleste in 125ml ulei de masline. Spanacul, usturoiul, chimenul si ciupercile se pun peste vanata calita si se amesteca 2-3 minute.
Cu aceasta compozitie se umplu cannelloni si se pun intr-o forma pentru cuptor.
Pentru sos se ia o lingura ulei si se incalzeste intr-o cratita, se adauga ceapa taiata marunt, rosiile din doza taiate bucati, zahar si busuioc si se lasa sa fiarba.
Se reduce temperatura si se mai lasa 5 minute pe foc dupa care se toarna peste cannelloni.
Se pune un strat de mozzarella felii si se baga la cuptor la 190°C timp de 30 minute.
Reteta Legume Cannelloni a fost propusa de Bianca-21
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii