Aceasta reteta de legumele cu masline o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte mancaruri cu legume. Pentru prepararea acestei retete aveti nevoie de vinete, ardei, masline, ceapa rosii si capere.
Se curata ceapa, se toaca marunt, vanata si rosiile se toaca cubulete iar ardeiul se taie felii groase. Intr-un vas de lut se pune putin ulei, se aranjeaza feliile de ceapa, apoi bucatile de vanata, feliile de rosii, maslinele feliate, ardeiul, caperele, semintele de pin si piperul. Se presara totul cu delikat, dupa gust, iar la sfarsit se adauga o jumatate de pahar cu apa. Se introduce vasul in cuptor si se acopera cu un capac sau o folie de aluminiu. Dupa 20 de minute se scoate capacul, se amesteca legumele si se da la cuptor la foc mai mare, inca 10-15 minute.
Mancarea se serveste calda, cu busuioc sau patrunjel proaspat presarat deasupra.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Iahnie de fasole
Sarmale de post

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii