Se curata legumele, se pun la fiert in apa calda cu sare si se scot dupa un sfert de ora. Se scurg si se pun intr-o forma unsa cu ulei mult. Se adauga
Se curata legumele, se pun la fiert in apa calda cu sare si se scot dupa un sfert de ora. Se scurg si se pun intr-o forma unsa cu ulei mult. Se adauga supa de zarzavat si ouale batute, condimentate si se introduce forma la cuptor. Se lasa la cuptor pana se rumenesc.
Se serveste cu smantana.
Alte retete vegetariene recomandate
Ciulama de ciuperci
Ghiveci de legume
Ciuperci cu spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii