Legume ghiveci

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se adauga ardeii, taiati felii subtiri, si, dupa zece minute, rosi- ile decojite si tocate ma

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg rosii
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 ardei grasi
  • 4 oua
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingurita de patrunjel verde
  • tocat
  • marunt

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se

adauga ardeii, taiati felii subtiri, si, dupa zece minute, rosi-

ile decojite si tocate marunt. Se potriveste de sare si piper si se adauga boiaua. Cand zeama lasata s-a evaporat, se adauga ouale batute si patrunjelul. Se serveste fierbinte. Preparatul poate fi servit pe felii de paine prajita, unse cu unt.
Alte retete culinare romanesti

Sos ciuperci

Ciulama pui cu ciuperci

Mazare cu pulpe

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori