Legume umplute cu carne

Se prepara umplutura ca pentru sarmale. Se umple ardeii dovleceii, rosiile si guliile. Se prepara cateva sarmale din frunze de varza, oparite in prea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 ardei grasi
  • 2 dovlecei
  • 3 rosii
  • 2 gulii
  • 2 vinete mici
  • frunze de varza
  • 25 g unt
  • Pentru umplutura: 700 g carne de vita
  • 2 linguri de orez
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prepara umplutura ca pentru sarmale.

Se umple ardeii dovleceii, rosiile si guliile. Se prepara cateva sarmale din frunze de varza, oparite in prealabil. Se taie vinetele in lungime, se scobesc de miez si se umplu si ele. intr-un vasul termorezistent, uns cu unt, se pune un strat de frunze doi varza sau unul de rosii, taiate rondele. Se asaza legumele umplute una langa alta. Se toarna peste ele foarte putina apa si se fierb la foc mic, apoi se lasa la cuptor sa se rumeneasca si sa scada zeama lasata de legume.

In loc de apa, se poate folosi bors sau vin alb, amestecat cu apa.
Este o reteta foarte buna

Alte retete

http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7139/Musaca de vinete/

Mancare urzici

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci