Ceapa (200g) se taie felii groase de 2 mm si se prajeste in ulei fierbinte, se amesteca cu furculita sa se rumeneasca uniform. Pentru prajire, tigaia
Ceapa (200g) se taie felii groase de 2 mm si se prajeste in ulei fierbinte, se amesteca cu furculita sa se rumeneasca uniform.
Pentru prajire, tigaia de placinte este cea mai recomandabila, deoarece face ceapa crocanta.
Atentie, sa nu se arda ca devine amara.
Cand incepe sa-si schimbe culoarea, se trece flacara pe economic, eliminand riscul arderii.
Cand este gata, se scoate imediat din ulei, deoarece se inmoaie.
Ceapa va fi si mai crocanta daca inainte de prajire se amesteca cu putina faina.
Se serveste calda. Gustul ei se evidentiaza cel mai bine cu mancarica de cartofi cu soia.
Se pastreaza in frigider.
Persoanele carnivore apreciaza cel mai mult dintre snitele, snitelul parizian sau vienez.
Carnivorii inraiti nici nu-si pot imagina ca in afara de carne si peste se mai poate frige si altceva.
Oferta insa este foarte larga, incepand de la cascaval si terminand cu cele mai diverse legume, si cele mai multe legume prajite intrec cu mult gustul carnurilor prajite.
Alte retete recomandate:
Tocanita vinete
Zacusca de fasole
Tocanita de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii