Ceapa (200g) se taie felii groase de 2 mm si se prajeste in ulei fierbinte, se amesteca cu furculita sa se rumeneasca uniform. Pentru prajire, tigaia
Ceapa (200g) se taie felii groase de 2 mm si se prajeste in ulei fierbinte, se amesteca cu furculita sa se rumeneasca uniform.
Pentru prajire, tigaia de placinte este cea mai recomandabila, deoarece face ceapa crocanta.
Atentie, sa nu se arda ca devine amara.
Cand incepe sa-si schimbe culoarea, se trece flacara pe economic, eliminand riscul arderii.
Cand este gata, se scoate imediat din ulei, deoarece se inmoaie.
Ceapa va fi si mai crocanta daca inainte de prajire se amesteca cu putina faina.
Se serveste calda. Gustul ei se evidentiaza cel mai bine cu mancarica de cartofi cu soia.
Se pastreaza in frigider.
Persoanele carnivore apreciaza cel mai mult dintre snitele, snitelul parizian sau vienez.
Carnivorii inraiti nici nu-si pot imagina ca in afara de carne si peste se mai poate frige si altceva.
Oferta insa este foarte larga, incepand de la cascaval si terminand cu cele mai diverse legume, si cele mai multe legume prajite intrec cu mult gustul carnurilor prajite.
Alte retete recomandate:
Tocanita vinete
Zacusca de fasole
Tocanita de pui
Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu pui• asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge ouale, la
Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumatImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orez
Comentarii
Adaugă comentariu