Ceapa (200g) se taie felii groase de 2 mm si se prajeste in ulei fierbinte, se amesteca cu furculita sa se rumeneasca uniform. Pentru prajire, tigaia
Ceapa (200g) se taie felii groase de 2 mm si se prajeste in ulei fierbinte, se amesteca cu furculita sa se rumeneasca uniform.
Pentru prajire, tigaia de placinte este cea mai recomandabila, deoarece face ceapa crocanta.
Atentie, sa nu se arda ca devine amara.
Cand incepe sa-si schimbe culoarea, se trece flacara pe economic, eliminand riscul arderii.
Cand este gata, se scoate imediat din ulei, deoarece se inmoaie.
Ceapa va fi si mai crocanta daca inainte de prajire se amesteca cu putina faina.
Se serveste calda. Gustul ei se evidentiaza cel mai bine cu mancarica de cartofi cu soia.
Se pastreaza in frigider.
Persoanele carnivore apreciaza cel mai mult dintre snitele, snitelul parizian sau vienez.
Carnivorii inraiti nici nu-si pot imagina ca in afara de carne si peste se mai poate frige si altceva.
Oferta insa este foarte larga, incepand de la cascaval si terminand cu cele mai diverse legume, si cele mai multe legume prajite intrec cu mult gustul carnurilor prajite.
Alte retete recomandate:
Tocanita vinete
Zacusca de fasole
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii