Ciupercile curatate se fierb in apa cu sare, se scurg si se taie felii. Rosiile decojite se taie rondele subtiri. Intr-o cratita se asaza un strat de
Ciupercile curatate se fierb in apa cu sare, se scurg si se taie felii. Rosiile decojite se taie rondele subtiri. Intr-o cratita se asaza un strat de ciuperci, un rind de rosii, putin usturoi, sare si apoi se repeta. Se da vasul la cuptor pentru 40 minute
Dupa ce este gata, se presara cu ceapa calita
Alte retete recomandate
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaMinitarte colorate si gustoase !
Tarte cu spuma de mazareO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjelEste o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
Foi napolitana cu blat de nugaUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii