Punem la fiert ceafa si fasolea. Dupa fierbere scoatem ceafa si preparam un rantas galben. Turnam in supa, amestecam si adaugam 200 ml de smantana.
Punem la fiert ceafa si fasolea. Dupa fierbere scoatem ceafa si preparam un rantas galben.
Turnam in supa, amestecam si adaugam 200 ml de smantana.
Servim cu carnat taiat rondele.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Musaca de ciuperci
Mancare de urzici
Mancare cu spanac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii