Mancare de fasole

Punem la fiert ceafa si fasolea. Dupa fierbere scoatem ceafa si preparam un rantas galben. Turnam in supa, amestecam si adaugam 200 ml de smantana.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr fasole
  • 1 bucata ceafa afumata
  • faina (pentu rantas)
  • 200 ml smantana
  • carnat
  • taiat rondele

Mod de preparare

Punem la fiert ceafa si fasolea. Dupa fierbere scoatem ceafa si preparam un rantas galben.

Turnam in supa, amestecam si adaugam 200 ml de smantana.

Servim cu carnat taiat rondele.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Musaca de ciuperci

Mancare de urzici

Mancare cu spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc