Guliile se spala si se curata de coaja. Se indeparteaza semintele si se taie in felii de 3 cm. Se calesc in ulei incins pe toate partile. Se scot si i
Guliile se spala si se curata de coaja. Se indeparteaza semintele si se taie in felii de 3 cm. Se calesc in ulei incins pe toate partile. Se scot si in uleiul ramas se pune faina si zaharul si se amesteca pana se caramelizeaza si se stinge cu apa si vin, se mai amesteca putin si se lasa sa dea in cateva clocote, mestecand usor. Se adauga gutuile si se mai lasa 15 minute la fiert.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii