Se curata mazarea, se pune sa fiarba cu apa calda cit s-o acopere si inca doua degete deasupra. Se fierbe impreuna cu o lingurita de sare, la foc mic,
Se curata mazarea, se pune sa fiarba cu apa calda cit s-o acopere si inca doua degete deasupra. Se fierbe impreuna cu o lingurita de sare, la foc mic, cu vasul acoperit. Cind s-a inmuiat bine si se poate consuma, se adauga o lingura de unt, o lingura de zahar si marar verde tocat fin.
Se mai fierbe zece minute, dupa care se serveste calda, cu friganele din piine.
Alte retete recomandate
Piept de pui mazare
Mazare cu pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii