Mancarea de mazare verde este ideala pentru perioadele de post din an si este foarte satioasa si nutritiva.
Mod de preparare:
Se pune uleiul intr-o tigaie la incins. Dupa ce s-a incins uleiului se adauga ceapa tocata marunt. Se caleste pana ce devine sticloasa. Se fierbe in acest timp mazarea.
Se scoate ceapa si se adauga in mancare, apoi se lasa sa fiarba impreuna cu sucul de rosii. La final, inainte de servire se adauga verdeata proaspata, tocata marunt (se adauga patrunjel).
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Mancarea de mazare verde se serveste calda.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiUmilul păstârnac este unul dintre ingredientele mele preferate, atât pentru preparate dulci, cât şi sărate. Este atât...
Tarta cu pastarnacO cana de ceai fierbinte si un fursec delicios incalzesc inima oricui!
Fursecuri fragedePentru aceasta reteta am folosit ajutoarele mele din bucatarie: multicooker-ul si Salad Chef Smart-ul. Foarte utile aceste...
Orez cu varza calita si friptura de puiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii