Se curata merele de coaja si cotor si se taie felii groase de circa 5 mm. Se pun la calit in tigaia cu ulei pana cand isi schimba culoarea. Se adauga
Se curata merele de coaja si cotor si se taie felii groase de circa 5 mm. Se pun la calit in tigaia cu ulei pana cand isi schimba culoarea. Se adauga o lingura de bulion si 2-3 linguri de apa si se lasa sa mai fiarba putin. Se adauga busuoic si sos de soia dupa gust.
Se serveste calda sau rece, impreuna cu branza de burduf.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii