Bucatelele de pui se prajesc in unt si se sting cu o cana de vin. Vinetele si ardeii capia se curata si se taie cubulete ( mai mari), gogosarii la fe
Bucatelele de pui se prajesc in unt si se sting cu o cana de vin.
Vinetele si ardeii capia se curata si se taie cubulete ( mai mari), gogosarii la fel apoi se calesc in unt impreuna.
Separat se calesc cepele cu usturoiul in putin unt, se adauga rosiile taiate cubulete cu sucul, se sareaza si se condimenteaza.
Intr-o alta cratita se pun legumele calite, bucatelele de pui, ceapa cu rosiile si la urma cele 4 oua fierte si taiate in jumatate. Se mai baga putin la cuptor si gata!
Se serveste calduta cu putin patrunjel presarat deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii