Bucatelele de pui se prajesc in unt si se sting cu o cana de vin. Vinetele si ardeii capia se curata si se taie cubulete ( mai mari), gogosarii la fe
Bucatelele de pui se prajesc in unt si se sting cu o cana de vin.
Vinetele si ardeii capia se curata si se taie cubulete ( mai mari), gogosarii la fel apoi se calesc in unt impreuna.
Separat se calesc cepele cu usturoiul in putin unt, se adauga rosiile taiate cubulete cu sucul, se sareaza si se condimenteaza.
Intr-o alta cratita se pun legumele calite, bucatelele de pui, ceapa cu rosiile si la urma cele 4 oua fierte si taiate in jumatate. Se mai baga putin la cuptor si gata!
Se serveste calduta cu putin patrunjel presarat deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii