Se spala salata, frunza cu frunza, se taie fasii si se inabusa cu ceapa si zeama de zarzavat. Dupa ce totul s-a fiert, se adauga faina desfacuta in ap
Se spala salata, frunza cu frunza, se taie fasii si se inabusa cu ceapa si zeama de zarzavat.
Dupa ce totul s-a fiert, se adauga faina desfacuta in apa, mararul si un pic de ulei.
Se da putin la cuptor si se poate servi.
Se serveste cu iaurt.
Alte retete de salate gasiti aici:
Salata de pui,
Salata germana,
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii