Spanacul se spala in mai multe ape, apoi se fierbe circa minute in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, strecoara si se taie nu prea marunt
Spanacul se spala in mai multe ape, apoi se fierbe circa
minute in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, strecoara si se taie nu prea marunt.
Se caleste orezul in unt topit, pana ce capata o culoare
galbuie, si se adauga 1 1/2 cana de apa fierbinte.
Se sare si se adauga spanacul, dupa care se acopera vasul si se lasa sa fiarba circa 20-30 de minute.
Se serveste fierbin presarat cu cascaval ras.
Pofta buna!
Alte retete de paste gasiti aici:
Ravioli cu urzici
Lasagna cu spanac,
Pasta cu gorgonzola si spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii