Alegem urzicile si le spala. Apoi le tocam marunt si le punem intr-o cratita emailata impreuna cu o ceasca de apa calda si trei linguri de ulei. Se
Alegem urzicile si le spala. Apoi le tocam marunt si le
punem intr-o cratita emailata impreuna cu o ceasca de apa calda si trei linguri de ulei.
Se amesteca in cratita cu o lingura de lemn, pentru ca
urzicile sa se topeasca, adica sa nu ramina intregi. Se scad la foc mic dupa ce s-au inmuiat bine.
Se face un sos din putina faina si doua linguri de apa care se pune peste urzici ca sa le ingroase.
Se servesc calde sau reci, bine scazute, cu usturoi tocat adaugat la servit sau pus inainte cu cinci minute peste mincare si clocotit impreuna cu aceasta.
Alte retete cu mancare cu urzici recomandate
Orez cu urzici
Ciorba urzici
Salata de urzici

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii