Se taie vinetele rondele, ceapa si ardeiul se taie solzisori iar rosiile cubulete mici. Se pune uleiul intr-o tigaie mare la incins si se adauga vinet
Se taie vinetele rondele, ceapa si ardeiul se taie solzisori iar rosiile cubulete mici. Se pune uleiul intr-o tigaie mare la incins si se adauga vinetele, se amesteca cu o lingura de lemn pana se rumenesc putin.
Se adauga ceapa si ardeiul si se mesteca in continuare sa nu se lipeasca. Cand sa calit ceapa si ardeiul se adauga rosiile si se lasa pina se incorporeza cu vinetele, ceapa si ardeiul. Se potriveste de sare si patrunjel.
Mancarea de vinete se serveste calda sau rece.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii