Se taie vinetele rondele, ceapa si ardeiul se taie solzisori iar rosiile cubulete mici. Se pune uleiul intr-o tigaie mare la incins si se adauga vinet
Se taie vinetele rondele, ceapa si ardeiul se taie solzisori iar rosiile cubulete mici. Se pune uleiul intr-o tigaie mare la incins si se adauga vinetele, se amesteca cu o lingura de lemn pana se rumenesc putin.
Se adauga ceapa si ardeiul si se mesteca in continuare sa nu se lipeasca. Cand sa calit ceapa si ardeiul se adauga rosiile si se lasa pina se incorporeza cu vinetele, ceapa si ardeiul. Se potriveste de sare si patrunjel.
Mancarea de vinete se serveste calda sau rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii