Mancare de post
Se curata legumele, se spala si se usuca cu un servet absorbant.
Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in uleiul de masline.
La fel se procedeaza si cu morcovul, pastarnacul, ardeiul si tijele de telina.
Dupa ce legumele s-au calit putin, se adauga sarea, boiaua afumata si curcuma.
Se spala lintea in mai multe ape ca sa se indeparteze impuritatile.
Se adauga lintea peste legumele calite impreuna cu 500 ml de apa sau supa de legume.
Se lasa la fiert circa 30 de minute.
La final se adauga patrunjel tocat marunt.
Pofta buna !
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii