Mancare de post
Se curata legumele, se spala si se usuca cu un servet absorbant.
Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in uleiul de masline.
La fel se procedeaza si cu morcovul, pastarnacul, ardeiul si tijele de telina.
Dupa ce legumele s-au calit putin, se adauga sarea, boiaua afumata si curcuma.
Se spala lintea in mai multe ape ca sa se indeparteze impuritatile.
Se adauga lintea peste legumele calite impreuna cu 500 ml de apa sau supa de legume.
Se lasa la fiert circa 30 de minute.
La final se adauga patrunjel tocat marunt.
Pofta buna !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii