Mancare de post
Se curata legumele, se spala si se usuca cu un servet absorbant.
Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in uleiul de masline.
La fel se procedeaza si cu morcovul, pastarnacul, ardeiul si tijele de telina.
Dupa ce legumele s-au calit putin, se adauga sarea, boiaua afumata si curcuma.
Se spala lintea in mai multe ape ca sa se indeparteze impuritatile.
Se adauga lintea peste legumele calite impreuna cu 500 ml de apa sau supa de legume.
Se lasa la fiert circa 30 de minute.
La final se adauga patrunjel tocat marunt.
Pofta buna !
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii