Spalam mazarea si se fierbe intr-o cantitate dubla de apa, se adauga sarea si usturoiul. Se fierbe aprox. Timp de o ora pana se inmoaie. Se face o pra
Spalam mazarea si se fierbe intr-o cantitate dubla de apa, se adauga sarea si usturoiul. Se fierbe aprox. Timp de o ora pana se inmoaie. Se face o prajeala aurie, adaagam o lingurita de boia de ardei, se diluaeaza cu apa si se adauga mazarea.
Este foarte gustos daca o servim cu tocanita de vita sau de porc sau cu chiftelute.
Alte retete culinare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii