reteta pentru vreme de iarna
De obicei cand fac rost de fasole uscata, o fierb si o pun in pungi la congelator, asa imi usurez munca si fac economie la energie.
Se toaca ceapa si se prajeste in ulei, cand este aramie, se adauga fasolea, buretii, ierburile aromate, sarea, o canuta cu apa, cam 300 ml. si se lasa sa fiarba la foc potrivit cam 15 minute, dupa care se adauga pasta de tomate si bulionul de gogosari; se mai lasa cam 5 minute la foc potrivit dupa care se opreste focul. Se serveste cu mamaliguta si cine doreste poate adauga si muraturi. Sa aveti pofta, dragilor!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii