Mancaruri cu legume

Reteta Mancarica de fasole- de post

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 30m 
abetina postat de
Postat pe: 01-02-2019
Adaugă în cartea de bucate
reteta pentru vreme de iarna

ingrediente

4 portii

   1 kg.fasole gata fierte
   1 kg.bureti (opintici)
   gata fierti
   4 cepe mari
   50 ml ulei
   1 lingura rasa sare
   ierburi aromate (rozmarin
   oregano
   maghiran)
   2 linguri pasta de tomate
   2 linguri bulion de gogosari

mod de preparare

De obicei cand fac rost de fasole uscata, o fierb si o pun in pungi la congelator, asa imi usurez munca si fac economie la energie.

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei, cand este aramie, se adauga fasolea, buretii, ierburile aromate, sarea, o canuta cu apa, cam 300 ml. si se lasa sa fiarba la foc potrivit cam 15 minute, dupa care se adauga pasta de tomate si bulionul de gogosari; se mai lasa cam 5 minute la foc potrivit dupa care se opreste focul. Se serveste cu mamaliguta si cine doreste poate adauga si muraturi. Sa aveti pofta, dragilor!

Incearca si Dovlecei cu unt si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole-reteta de post" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.