Se pune lintea la fiert, se lasa cam 20 minute pana da in clocot de cateva ori, apoi i se schimba apa. Acest procedeu de face de inca doua ori, pentru
Se pune lintea la fiert, se lasa cam 20 minute pana da in clocot de cateva ori, apoi i se schimba apa. Acest procedeu de face de inca doua ori, pentru a curata negreala care o lasa lintea la fiert.
Se pune la fiert si carnea. La ultima schimbare de apa la linte se poate folosi apa in care a fiertcarnea.
Cand lintea este la fiert in ultima apa se adauga si carnea deja fiarta. Intre timp se pun la calit in putin ulei de masline ardeiul si morcovul, peste care se adauga sucul de rosii.
Dupa ce au fiert cateva minute se adauga peste linte si carne. Se asezoneaza cu condimente si se mai lasa la fiert pana mai scade zeama.
La sfarsit se pune patrunjel si se lasa doua trei minute pentru a se amesteca aromele.
Pofta buna!
Reteta Mancarica de linte a fost propusa de anaiordan pe forum culinar.ro
Alte retete cu linte gasiti aici:
Supa-crema de linte,
Piept de rata afumat si salata de linte,
Nisetru cu linte si placintele de cartofi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii