Mancarica de urzici

Pentru mancarica de urzici curatam urzicile si le spalam bine si le oparim cu apa clocotita. Le fierbem cca 5-8 minute, le scoatem si le scurgem dupa care le blenduim.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Mancarica de urzici

Ingrediente

  • 1 punga de urzici
  • 1 ceapa mare
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Pentru mancarica de urzici curatam urzicile si le spalam bine si le oparim cu apa clocotita

Le fierbem cca 5-8 minute, le scoatem si le scurgem dupa care le blenduim.

Ceapa tocata marunt o calim putin si adaugam faina, amestecam si adaugam 2 polonice de zeama in care au fiert urzicile.

Adaugam urzicile si amestecam din cand in cand pana se ingroasa putin.

La final adaugam la mancarica de urzici usturoiul pisat si condimente dupa gust


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori