Pentru mazare cu friganele de paine cu oua mazarea se fierbe si cand este gata se scurge bine de apa, se opareste cu untul fierbinte si se presara verdeata.
Pentru mazare cu friganele de paine cu oua mazarea se fierbe si cand este gata se scurge bine de apa, se opareste cu untul fierbinte si se presara verdeata. In timp ce fierbe mazarea, se prepara friganelele astfel: feliile de paine curatate de coaja se inmoaie in lapte, se trec prin ouale batute si se prajesc in uleiul incins.
Se servesc cu mazarea calda, de obicei cite doua friganele de persoana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii