Pentru mazare sote mazarea verde conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru mazare sote mazarea verde conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Mazarea se inabusa in 40 g unt topit cu 50 ml apa, zahar si sare. Se adauga 1 din cantitatea de marar verde.
Mazarea sote se serveste calda, cu marar verde deasupra, ca garnitura la diferite preparate.
Retete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiDeserturi de vara Retete dietetice
Clatite cu capsuni si ciocolataPrajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare atunci cand eram mica. Desi...
Prajitura CarpatiRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiO prajitura fina, satioasa si plina de savoare. Data viitoare voi face portie dubla :) Reteta de inspiratie:...
Prajitura cu nuca SumegiMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura MenaImi place sosul de usturoi verde, este o imbinare dintre ostropel si sosul bechamel, foarte placut la gust si bun la diverse...
Perisoare in sos de usturoi verdeReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii