Mincare de fasole grasa

Se pune ceapa cu sare, ulei si apa sa fiarba pina scade. Se adauga fasolea curatata de codite, se umple cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba; cind es

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg fasole
  • 3-4 cepe
  • 4 linguri ulei
  • 500 gr. rosii
  • 2 ardei
  • verdeata
  • sare
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Se pune ceapa cu sare, ulei si apa sa fiarba pina scade. Se adauga fasolea curatata de codite, se umple cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba; cind este aproape fiarta, se adauga 2-3 rosii curatate de pielita si o parte din verdeata, iar dupa ce au fiert bine, se adauga faina amestecata cu apa rece. Se lasa sa fiarba mai departe si dupa ultimul clocot se adauga restul de verdeata tocata marunt cu frunza de telina, rosii si ardei dati prin masina de tocat, sau numai zeama de rosii.
Se serveste atit rece, cit si calda

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori