Mincare de morcovi

Morcovii, curatati si spalati, se taie in felioare rotunde, late de un centimetru. Se dau prin faina si se prajesc usor la foc mic. Se punezaharul i

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g morcovi
  • 3 lingur ulei
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1/2 pahar smintina
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar apa
  • sare

Mod de preparare

Morcovii, curatati si spalati, se taie in felioare rotunde, late de un centimetru. Se dau prin faina si se

prajesc usor la foc mic. Se punezaharul intr-o cratita, se caramelizeaza si se stinge apoi cu apa. Se toarna peste morcovi, se mai adauga sare si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pina cind morcovii sint aproape gata. Se adauga smintina si se da la cuptor 15-20 minute.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori